Logo Rubbens & Co
24/7 Service Leuvens Kassa Center Rubbens & Co
Bel Rubbens & Co, Leuvens Kassa Center
Bel Rubbens & Co, Leuvens Kassa Center
Mail Rubbens & Co, Leuvens Kassa Center
Showroom Rubbens & Co, Oude Rondelaan 58 - 3000 Leuven

Bakkerij & Retail

De ideale partner in retail en bakkerij.

Pluspunt is er uitgerekend VOOR U!


Als ondernemer (bakker, bloemist, retailwinkel, …) staat u dag en nacht klaar voor uw zaak. U werkt eraan om de zaken perfect te laten verlopen en uw klanten tevreden te stellen. Waarom zou u van uw kassasoftware iets anders verwachten? Pluspunt, van Rubbens & Co, is er uitgerekend voor u. Het is een modulair softwarepakket zodat ze perfect wordt aangepast aan de noden van uw zaak. Ontdek wat Pluspunt allemaal voor u kan betekenen.


De ideale pluspunt partner, is de  NCR Aerpos of Mobilepos.


 • Specifiek ontworpen met het oog op energiebesparing en respect voor het milieu, is de Aerpos de allerbeste keuze voor bakkers die op zoek zijn naar een uitermate goed presterende en betrouwbare oplossing.  
 • Deze compacte kassaterminal van hoogstaande kwaliteit en superieure betrouwbaarheid is resistent tegen stof en vloeistoffen.  Gegarandeerd tot 7 jaar na stopzetting productie zijn er wisselstukken beschikbaar, dit in tegenstelling met andere merken die regelmatig veranderen van componenten en bijgevolg na enkele maanden al geen wisselstukken meer ter beschikking hebben.
 • Geen loze beloftes, maar keiharde cijfers 
 • 24/7 technische dienst , meer dan 30j ervaring.


Pluspunt Bakkerijsoftware

Bestellingenbeheer


 • Een bakkerij krijgt dagelijks te maken met bestellingen: éénmalige orders of wekelijks terugkerende bestellingen. Laat dat nu net het stokpaardje zijn van Pluspunt. Het feilloze bestellingenbeheer gaat snel en eenvoudig zodat iedere verkoper er gemakkelijk mee overweg kan. De bestelling is de basis voor de verdere verwerking van de productie- of baklijst. 
 • Zakken schrijven hoort voortaan ook tot het verleden.  Via de intelligente verpakking worden alle bestellingen gesorteerd per type en naargelang uw wensen afgedrukt op de labelprinter. Pluspunt doet de rest voor u. 


FacturatieBeheer


 • Heeft u regelmatig eens een factuur te maken voor eenmalige leveringen of wenst u de leveringen naar dagelijkse klanten, koude bakkers, horecazaken, ... op het einde van de maand gedetailleerd te factureren?  
 • Wenst u hier geen uren meer aan te spenderen.  Pluspunt doet dit automatisch voor u met 1 simpele bewerking.
Rubbens & Co Leuvens Kassa Center
Rubbens & Co Leuvens Kassa Center
Verkrijgbaar bij Rubbens & Co, Leuvens Kassacenter.
Verkrijgbaar bij Rubbens & Co, Leuvens Kassacenter.

Voorverpakking & Ingrediëntenbeheer


 • Met het oog op de economische wetgeving en de normen van de autocontrolegids, de HACCP normen dient u bij voorverpakking te labellen met prijs, verpakkings- & houdbaarheidsdatum en ingredienten en traceerbaarheid.
 • Pluspunt laat u toe, dit gekoppeld met de weegschaal, labels af te drukken die eventueel voorzien zijn van een prijsbarcode om zo sneller te kunnen verkopen en steeds aan de juiste prijs.  Zo bespaart u niet alleen tijd maar ook vele euro’s.  Ook prijslabels voor op de rekken kunnen bij prijswijziging héél snel afgedrukt worden.  
 • Uw personeel kan ook de klant perfect informeren door de ingredienten op te vragen van een product via de kassa. Zo weet zelfs uw jobstudent wat er allemaal in bijv. een tarte maison verwerkt zit.


Kortingen & Acties


 • Uw klantenkaartsysteem was nog nooit zo duidelijk sinds u op Pluspunt vertrouwde. Pluspunt staat u toe te werken met punten die u aan uw klanten toekent. 
 • Tevens kan u werken met broodkaarten of kortingen volgens aankoop. Pluspunt regelt het allemaal voor u! Ook actiedagen zoals “Elke woensdag drie koffiekoeken kopen, is één gratis”, worden door het systeem beheerd. 


Zaalverbruik


 • U hebt een bakkerij en droomde er altijd van uw zaak uit te breiden met een kleine tearoom? Met Pluspunt hoeft u zich enkel te bekommeren over de bediening van uw klanten. Pluspunt doet het administratieve werk. Het prijsbeheer met de wisselende BTW-tarieven van 12% voor zaalverbruik naar 6% voor afhaal, staat in de software geprogrammeerd. Zich vergissen is dus niet meer mogelijk. 


Multi-Filiaalbeheer


 • Dankzij de Pluspunt bent u overal aanwezig. Hebt u verschillende vestigingen van uw bloeiende zaak? Met Pluspunt kunt u van op afstand volgen wat er reilt en zeilt in uw ander filiaal. Zo kunt u het stockbeheer perfect van op een afstand volgen en ingrijpen waar nodig dankzij de controle via het internet. 


Meer weten?


 • Wordt u al wat nieuwsgierig naar onze totaaloplossing? Dankzij Pluspunt kan u uw zaak of meerdere zaken snel en correct controleren en beheren. Mede door onze 30 jaar lange ervaring bieden wij u geen loze beloftes, maar keiharde cijfers. Onze technische dienst staat 24/7 voor u klaar. We nodigen u graag uit in onze showroom (op afspraak) voor een volledige bespreking van uw behoeften en een demonstratie, of we komen vrijblijvend bij u langs.


Betaalautomaat & Weegschaalkoppeling


 • Pluspunt, de totaaloplossing voor de bakkerij, ondersteunt koppelingen met verschillende gerenomeerde partners die een perfecte match zijn om de prestaties van uw bakkerij verbeteren.


‍ - Weegschaal koppeling met Dibal 

‍ - Wisselautomaat van Gloria of Antenor 

‍ - Koppeling met Athos of CCV betaalterminal 


Rubbens & Co Leuvens Kassa Center

Referentie: onze mening over de kassa

 

Wij werken sinds een jaar met het kassa- en bestelsysteem van kassacenter Rubbens & Co te Leuven. Een zeer gebruiksvriendelijk systeem dat wij iedereen kunnen aanraden.

Wij hebben, vooral in de weekends, heel wat bestellingen. Al een hele tijd waren wij op zoek naar een bestelsysteem maar geen enkel beantwoordde aan onze verwachtingen.

Met het systeem van kassacenter Rubbens & Co zijn onze problemen volledig opgelost. Het bespaart ons een heleboel werk en het systeem is 100 % betrouwbaar. Ook van de service na verkoop zijn wij zeer tevreden.


Patisserie Depotter (Korbeek-Lo)

Facebook

HORECA- & RETAILOPLOSSINGEN. SERVICEBEDRIJF SINDS 1984.

Leuvens Kassa Center - Rubbens & Co

Oude Rondelaan 58 - 3000 Leuven - 016 23 37 92 - 0475 79 06 81 - Email

Bel Rubbens & Co, Leuvens Kassa Center
Bel Rubbens & Co, Leuvens Kassa Center
Mail Rubbens & Co, Leuvens Kassa Center
Showroom Rubbens & Co, Oude Rondelaan 58 - 3000 Leuven

Copyright © Rubbens & Co Leuvens Kassacenter

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.